Filipçe: Nuk ka justifikim për ata që nuk mbajnë maskë

Advertisment

Mjekët dhe personeli mjekësor punojnë çdo ditë me maska ​​mbrojtëse dhe pajisje shtesë mbrojtëse, por në shumë profesione të tjera punonjësit e kalojnë tërë ditën e punës me mbrojtje.

Nuk është e vështirë dhe nuk ka asnjë justifikim për ata që nuk mbajnë maskë, të cilët nuk i respektojnë masat, kumtoi Ministria e Shëndetësisë.

Reklame

“Unë mbaj maskë mbrojtëse sepse kujdesem për të dashurit e mi – familjen, kolegët dhe miqtë, sepse secili nga ne ka përgjegjësi të kujdeset për shëndetin e atyre që janë përreth nesh. Të kujdesesh për veten tënde është njëkohësisht të kujdesesh për të tjerët.

Apeloj për respektimin e masave pa përjashtim! Vetëm duke mbajtur maskë, duke i larë duart shpesh dhe duke mbajtur distancë fizike, mund të zvogëlojmë përhapjen e virusit. Le të jemi përgjegjës!, tha ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.