Filipçe: Nuk përjashtohet vendosja e karantinës

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe për TV24 deklaroi se nuk përjashtohet mundësia për karantinë në vend.

Sipas tij, të rinjtë nuk i respektojnë masat parandaluese dhe vazhdojnë me komunikim dhe kjo bën bartjen e virusit.

Filipçe thotë se gjatë periudhës që vjen do të shihen rezultatet e orës policore.

 

Ndryshe, ora policore në Maqedoni filloi nga java e kaluar dhe do të zgjasë deri më 22 mars.