Filipçe: Ora policore mund të zgjatet edhe pas 20 prillit

Advertisment
HTML Image as link

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, në pyetjen e gazetarëve në lidhje me orën policore, deklaroi se nëse është e nevojshme ora policore do të zgjatet edhe pas 20 prillit.

“Në varësi të treguesve, nëse ka nevojë, patjetër që po”, tha Filipçe.

Reklame

Filipçe edhe njëherë përsëriti se të gjitha vaksinat janë të sigurta dhe të testuara.