Filipçe: Rreth 90% e të sëmurëve janë infektuar në tubime familjare 10 ditë më parë

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe gjatë konferencës për media tha se rreth 90 % e të prekurve me virus janë infektuar në tubime familjare në dhjetë ditët e kaluara.

“Rreth 90 % e të prekurve me virus janë infektuar në tubime familjare në dhjetë ditët e kaluara. Duhet ta kemi parasysh që Shkupi është një njësi funskionale dhe me këtë masë të ndalimit ne po mbrojmë të gjithë qytetin”, tha ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe