Filipçe: S’ka rrezik për zgjedhje më 5 korrik (VIDEO)

Ministri i shëndetësisë Venko Filipçe është kundër vazhdimit të gjendjes së jashtëzakonshme.

Ai u shpreh se nuk do të merren masa tjera shtrënguese dhe se nuk ka nevojë të ndryshohet strategjia. Filipçe kujtoi edhe një herë për përdorimin e maskave dhe shmangien e grumbullimeve. Ai beson se zgjedhjet më 5 korrik nuk do të paraqesin rrezik.

Reklame