Filipçe tërheq propozimin e Komisionit, nuk ka orë policore për vatrat e virusit

Nuk ka orë policore për vatrat e virusit.

Argumentet pro dhe kundra të kabinetit qeveritar kanë obliguar ministrin e Shëndetësisë, Venko Filipçe ta tërheqë propozimin.

Reklame

Burime të Alsat nga mbledhja e Qeverisë thonë se ky propozim do të kthehet përsëri në Komisionin për Sëmundje Infektive.