Fillojnë bisedimet mes LSDMsë dhe BDlsë

Advertisment

TV21 mëson se kanë filluar formalisht bisedimet në mes të partive fituese në zgjedhjet parlamentare të 15 korrikut.

Më përpara kishte zëra se partitë fituese veç më kanë nisur negociatat për formimin e Qeverisë, por sot burime nga të dyja partitë fituese konfirmojnë për TV21 se këtë prej sot do ta bëjnë edhe formalisht.

Reklame

Më shumë detaje do të mësoni gjatë orëve në vazhdim.