Fillon asfaltimi i rrugës Strugë-Qafëthanë

Advertisment

Punime në magjistralen A2, do të asfaltohet rruga Strugë-Qafëthanë.

Në magjistralen A2, respektivisht në rrugën Strugë- vendkalimi kufitar Qafëthanë, saktësisht nga pompa e benzinës Okta në drejtim të fshatit Frangovë,

Reklame

N.P. Rrugët e Maqedonisë, në katër ditët e ardhshme do të kryejnë punime në rrugë(asfaltim), njofton LAMM.

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njofton se janë marrë të gjitha masat dhe se janë vendosur sinjalizimet përkatëse.