Fillon mbledhja e BDl , prezent Blerim Bexheti e Musa Xhaferi..

Në Selinë e BDI së sapo ka mbërritur njëri ngs figurat e larta të BDl Musa Xhaferi ndërsa pritet së shpejti të arrijë edhe Izet Mexhiti nga Dega e Sarajit informon Tetovasot.
BDI më e unifikuar se kurrë po mban mbledhjen e rradhës në selinë e Bashkimit Demokratik për Integrim në Reçicë.

E veçanta e këtij takimi është prezenca e Blerim Bexheti nga Dega e Sarajit dhe Sadulla Durakut nga Likova.

Në selinë e partisë më të madhe shqiptare në Maqedoninë e Veriut ,BDI ka nisur para pak çastesh mbledhja e rradhës ,e dyta brenda kësaj jave me strukturat e partisë më saktë me Degët e partisë së Ahmetit.

Nuk dihet ende se cilat janë temat, por jo zyrtarisht mësohet se sërish do të bisedohet për dy nga çështjet kryesore që kanë të bëjnë me regjistrimin e popullsisë dhe zgjedhjet Lokale që pritet të mbahen në tetor të këtij viti.Tetovasot