Fillon mbledhja e BESËS, çfarë po diskutohet

Lëvizja BESA përmes faqes zyrtare në Facebook ka bërë të ditur se ka filluar mbledhja e Kryesisë Qendrore të kësaj partie.

Nga burime të afërta me këtë parti, mësojmë se do të diskutohet për zgjedhjet e parakohshme të 12 prillit, koalicionet e mundshme si dhe do të bëhet zgjedhja e shtabit zgjedhor qendror.