Filmonte policët arr estohet 38 vjeçari nga Tetova

Të mërkurën rreth orës 11 e 20 minuta, në rrugën “Iliria“ afër Tregut të Gjelbër të Tetovës, pjesëtarët e policisë nga SPB Tetovë, e kanë arrestuan 38-vjeçarin N.B. nga Tetova, i cili i ka filmuar pjesëtarët e policisë në mënyrë të paligjshme gjatë kryerjes së veprimeve zyrtare.

Rasti është duke u zbardhur dhe ndaj personit në fjalë do të ngritët parashtresë adekuate.