Filpçe: Shtim të masave dhe kthim të orës policore në komunat problematike

Ministri Filipçe gjatë konferencës për shtyp pasditen e sotme tha se për momentin nuk do intensifikohen masa, por do të presim në ditët në vijim, dhe nëse vijon me këto numra do të ketë propozim për shtrëngimin e masave dhe eventualisht vendosjen e orës policore në komunat ku situata do të paraqitet kritike.

Për momentin komuna problematike janë, Çairi, Gazi Baba, Saraj, Shtip, etj.