Fitorja e Holandës eliminoi Maqedoninë nga EURO 2020

Skuadra e Maqedonis ka humbur çdo shpresë për të kaluar fazën e grupeve.

Kjo pasi Holanda mposhti Austrinë 2-0, për ta lënë Maqedoninë të fundit në grup pa pikë.

Meqenëse ndeshjet direkte me Austrinë dhe Ukrainën i ka humbur,

Maqedonia e Veriut do të mbetet në vendin e fundit edhe nëse e fiton duelin me Holandën.