Fituesja e Xhekpotit MILINOER nga Shkupi bëhet më i pasur për 1.455.480 denarë

JACKPOT-I MILIONERIT edhe një herë i tejkaloi pritshmëritë dhe solli një histori tjetër unike nga lojtarët e saj. Këtë herë ajo është një fituese, e cila u pasurua për 1.455.480 denarë, por edhe një përvojë që do ta tregojë me vite të tëra.

Fitimet e parave për dikë janë një surprizë e ëmbël në rrugën e përditshmërisë, ndërsa të tjerët mendojnë se janë të shkruara në fat dhe do të ndodhin një ditë. Fituesja e fundit e JACKPOT-it MILIONER është parë për kafe se do të marrë një shumë të madhe dhe realiteti është kujdesur që të dorëzojë 1.455.480 denarë.

Reklame

ES nga Shkupi fitoi XHEKPOTIN MILIONER të martën më 10 maj në Bunjakovec. Mbërritën në ambientet e Video Lottery Casinos Austria të emocionuar dhe të etur për të ndarë emocionet e tyre. Ai na tha se merret me prona të paluajtshme dhe lojërat e Video Lotarisë të Casinos Austria u bënë hobi i tij gjatë pandemisë.

“Fillova të luaja rastësisht, gjatë pandemisë, kur nuk kishte asgjë për të bërë. Që atëherë luaj vetëm dy lojëra, për argëtim. Kohët e fundit, një miku im shikoi kafen time dhe më tha se po fitoja. Mendova se do të shlyeja ndonjë borxh nga puna dhe e prisja prej kohësh. Diçka shumë më e mirë doli. Kam luajtur një nga lojërat e mia të preferuara-5 Dazzling hot. Kur pashë sinjalin e fitimit u habita shumë, mendova se nuk ishte e mundur. Isha shumë i emocionuar. Dhe unë jam ende … Do të gjejmë një qëllim për paratë, kam disa plane, do të jenë një investim i mirë për punën time. “, tha ES, duke shtuar se gëzimin fillimisht e ka ndarë me djalin e saj dhe së bashku kanë ndarë emocionet për fitimin e madh.

Përveç ndarjes së historisë së tij, ai kishte diçka për t’u thënë lojtarëve të tjerë që masin JACKPOT-in e MILIONERIT.

“Mund t’u them të gjithëve të luajnë, sepse fati do t’ju befasojë kur nuk e prisni. Më besoni e pashë vetë. “Tani do të pushoj, nuk do të luaj, sepse dua të jem një lojtar i përgjegjshëm, që argëtohet, por e di saktësisht se kur duhet të ndalet”.

Dhe a ka ndonjë person më të përshtatshëm për të ndarë dhe jetuar moton e Video Lottery Casinos Austria. Luaj për argëtim, por luaj me përgjegjësi dhe fati do të zgjedhë momentin më të mirë për t’ju befasuar.

#LuajPërArgëtim #LuajMe Përgjegjësi #MilionaireJackpot