Flamuri shqiptar vendoset para Qeverisë në Shkup

Advertisment

Policia na kercenoi me denime dhe nuk lejoi grumbullimin e protestuesve , arsyetimi i tyre ishte qe mund te ket konflikt nga protestuesit e VMRO DPMNE.

Ne mesazhin tone ia derguam qeverise nepermjet pankartave , gjithashtu perjetuam kenaqesin e shpalosjes se Flamurit Kombetar Shqipetar i cili meriton te qendroje ne kete vend. (Blerim Ahmedi)

Reklame

VIDEO:

 

https://www.facebook.com/fitnes.basha/videos/3573727949374002/?t=0