Flet doktoresha shqiptare nga Italia, tregon si të shpëtojmë nga Koronavirusi (Video)

Doktoresha Shqiptare Romina Selenica e cila punon dhe jeton në Itali, dëshiron të na japi disa këshilla me shumë vlerë.

Qëndro ne shtëpi! Mendo dhe për ne qe sot nuk mundemi ! Ju mund te na ndihmoni ne dhe veten duke qëndruar ne shtëpi! Ne kemi nevoje për bashkëpunimin tuaj!

Reklame

Qëndro ne shtëpi!

Ndërgjegjësohuni , te parandalosh është me e lehte se te kurosh!”, thotë ajo mes tjerash në video porosinë e postuar në rrjetet sociale.