Flet ekskluzivisht për Alsat, Orhan Aliti i mbijetuar nga aksidenti tragjik në Bullgari

Njëri nga të mbijetuarit e aksidentit tragjik të 23 nëntorit, Orhan Aliti ekskluzivisht për Alsat flet për tragjedinë e 23 nëntorit në Bullgari, ku për pasoj 45 persona mbetën të vdekur.

Orhan Aliti i mbijetoi aksidentit, por jo dhe tragjedisë, sepse për fat të keq humbi djalin e tij Visarin me të cilin bashkë ishin në ekskursion në Turqi.

Reklame

Në vazhdim do të mund të ndiqni vetëm një pjesë të shkëputur nga intervista të cilën me Orhan Alitin e zhvilloi gazetari Adrian Kerimi, ndërkohë që intervistën e plotë do të mund ta ndiqni në lajmet e orës 16:00.