Flet i moshuari që u dhu nua nga policia: Hëngra dajak në moshën 82 vjeçare (video)

Joti Kosovski mund të ishte maqedonasi i vetëm që do t’iu kishte bashkëngjitur pгotestave të së premtes kundër vendimit për rastin “Mo nstгa”, por ai nuk kishte dalë për të pгotestuar.

Si çdo ditë, kishte dalë deri në “Bit Pazar” të Shkupit, por ky udhëtim nuk përfundoi si çdo ditë për plakun 82 vjeçar.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme informuan se po e hetojnë rastin dhe se do të ndërmerren masa nëse konstatohet se janë tejkaluar autorizimet, do të veprohet.
Por kjo për Kosovskin nuk është ndonjë satisfaksion.

 

Kostovski thotë se nuk do të ngrejë padi private ndaj nëpunësit policor.