Flet Mijallkov, tregon recetën e milionave (video)

Ish shefi i policisë sekrete Sasho Mijallkov u shërua nga korona dhe u paraqit në Gjykatën Penale për seancën gjyqësore “Parcelat në Vodno”.

Alsat pyeti Mijallkovin për recetën e milionave.

Reklame

Ai me përgjigje:

“Nuk kam recept të tillë”