Fluturim special shtesë me 4 maj, nga Shkupi drejt Cyrihut

Është bërë e ditur se do të realizohet një fluturim special shtesë i operuar nga Chair Airline nga Shkupi në Cyrih të hënën më 4 maj 2020 në orën 17:15, shkruan albinfo.ch.

Nëse jeni zviceran ose banor i huaj në Zvicër që dëshironi të ktheheni në Zvicër në këtë fluturim, rezervoni biletën tuaj të fluturimit ose rirezervoni një fluturim ekzistues që mund të keni me Chair Airline përmes internetit të internetit të Air Prishtina + 389 2 320 77 22. 22.

Duhet theksuar se nëse nuk jeni as kombëtare zvicerane, as kombëtare e huaj me leje qëndrimi të vlefshme në Zvicër, vini re se do t ‘ ju refuzohet nisja e fluturimit dhe hyrja në / tranzit nëpër Zvicër nëse nuk plotësoni një nga kriteret e pakta.

Kujtojmë se se para disa dite janë realizuar edhe dy fluturime riatdhesimi nga Shkupi në Cyrih. Këtë fluturime ndodhën të martën dhe të mërkurën e kaluar duke sjellë në shtëpi më shumë se 300 shtetas zviceranë dhe qytetarë ttë Maqedonisë Veriore në Zvicër, shkruan albinfo.ch.

Kjo erdhi pas kërkesës së madhe për riatdhesim, ku kompania ChAir do të sjell fluturimin e ri me 4 maj. /Albinfo.ch