Forca të shumta policore në Haraçinë, nuk dihet shkaku (Video)

Mbrëmë në Haraçinë janë vërejtur forca të shumta policore. Banorët e këtij fshati kanë incizuar policinë dhe kanë publikuar videot në rrjete sociale. Bëhet fjalë për forca të shumta, prandaj banorët nuk besojnë se shkaku i prezencës aq të madhe mund të ketë qenë ora policore, transmeton Gazeta Lajm.

Zyrtarisht ende nuk ka asnjë informacion lidhur me këtë nga MPB.