Foreman zgjedh 10 boksierët më të mirë në histori të boksit

Ai në vitin 1994, si një 45 vjeçar, u bë kampioni më i vjetër i botës në peshat e rënda, duke e mundur Michale Moorer.

Foreman ka zgjedhur dhjetë boksierët më të mirë të të gjitha kohërave, dhe befasoi shumë ndjekës të boksit me zgjedhjen e tij.

Reklame

“Joe Luis është më i madhi i të gjitha kohërave, të paktën kur bëhet fjalë për boksin. Numri dy për mua është Rody Marciano. Numri tre është John Sullivan. Katër është Jack Johnson. Numri pesë është Muhamed Ali”, deklaroi Foreman.

Top 10 boksierët sipas Foreman:

Top 10 i Foreman:

Joe Louis

Rocky Marciano

John L Sullivan

Jack Johnson

Muhammed Ali

Floyd Patterson

Lennox Lewis

Mike Tyson

Evander Holyfield

Jack Dempsey

/Lajmi.net/