Forumi Rinor i Lëvizjes BESA sot në një mënyrë të veçantë priti m.ërgimtarët (FOTO)

84
#

Forumi Rinor i Lëvizjes BESA sot në një mënyrë të veçantë, priti m.ërgimtarët dhe iu uroj mi.rëseardhje. Në shenjë respekti, mër.gimtarëve iu dh.urua nga një shishe uji dhe nga një plis. Pas një ore aktivitet kur gjithë në kufi e përshëndetën këtë inic.iativeë, dikujt i pe.ngoi dhe një zyrtar shqiptar i policisë njoftoi përfaqësuesin e Forumit Rinor se duhet të largohen nga pika kufitare dhe të mos vazhdojnë me aktivitetin.