Françeska Jaçe thotë se është faji i grave kur burrat tradhëtojnë (VIDEO)

Ish-banorja e Big Brother Françeska Jaçe është shprehur se gruaja ka një lloj përgjegjësie për tradhëtinë e burrave të tyre. E ftuar në rubrikën “Trotuar”, Jaçe tha se burrit i mungon diçka që shkon tek dikush tjetër, sepse e lë veten pas dore. Ajo shtoi se burri duhet të dalë i lodhur nga shtëpia.

“Gratë e lënë veten pas dore. Rrinë gjithë ditën, gatuajnë, vijnë erë…sepse burri të tradhëton sepse i mungon diçak. Po heqim rastin që ai është feminist nga natyra, por në këtë rast e ke pranuar vetë sepse e ke ditur gjithmonë këtë. Femra duhet të jetë gjithë kohës e bukur, ta lodhë burrin. Burri duhet të dalë i lodhur nga shpia dhe duhet të vijë i shplodhur,”- tha Françeska.

Reklame