Friga nga koronavirusi boshatis rrugët parqet dhe qendrat tregtare në Shkup

Rrugë, parqe dhe qendra tregtare të boshatisura, thuajse nuk ka njerëz kjo është pamja në Shkup në orët e mëngjesit.

Prej mbrëmë në nivel botërore është shpallur pandemija e koronavirusit kurse prej të hënës në Maqedoni u mbyllën shkollat, çerdhet dhe universitetet.

Reklame

Deri më tash në Maqedoni janë rregjistruar 9 raste me Covid 19.