Friga nga koronavirusi, kisha San Luigi në Romë mbyll dyert

34 vi ktima dhe 1700 të prekur, ky është bilanci aktual i koronavirusit në Itali.
Teksa vendi gjendet në alarm, kisha San Luigi dei Francesi në Romë ka vendosur të mbyllë dyert përkohësisht me qëllim shmangien e përhapjes së mëtejshme të virusit.

Në Itali kjo është gjendja me koronavirusin nëpër qytete
Lombardi: 984 të infektuar, 406 të shëruar e 24 të vd ekur
Emilia Romagna: 285 të infektuar, 127 të shëruar e 8 të vd ekur

Reklame

Veneto: 263 të infektuar, 51 të shëruar, 2 të vd ekur
Piemonte: 49 të infektuar, 11 të shëruar
Marche: 25 të infektuar, 12 të shëruar
Liguria: 25 të infektuar, 12 të shëruar

Campana: 17 të infektuar, 4 të shëruar
Toscana: 13 të infektuar, 7 të shëruar
Sicilia: 9 të infektuar, 1 të shëruar
Lazio: 6 të infektuar, 3 të shëruar
Friuli Venezia Giulia: 6 të infektuar

Abruzzo: 5 të infektuar, 3 të shëruar
Puglia: 3 të infektuar, 1 të shëruar
Umbria: 2 të infektuar
Provincia di Bolzano: 1 i infektuar, 1 të shëruar
Calabria: 1 i infektuar