Frika nga koronavirusi në Shqipëri, nëpër farmaci nuk ka maska dhe dezifenktues (video)

Rastet që po vijnë gjithnjë e në rritje në Italinë fqinje me koronavirus, kanë rritur panikun edhe në vendin tonë.

Po të pyesësh në farmaci, siç shihet edhe në video, maskat dhe dezinfektuesit janë në ‘zhdukje’.

Reklame

Siç kuptohet kërkesat e qytetarëve janë në rritje për masat mbrojtëse.