Frika nga kryeministri shqiptar, Apasiev: Të formojmë qeveri pa BDI-në vetëm dy parti maqedonase

Kryetari i së Majtës, Dimitar Apasiev, sonte në TV Kanal 5, tha se në këto zgjedhje dy parti maqedonase do të jenë në gjendje të formojnë një qeveri, dhe njëra nga ato parti do të jetë E Majta, përcjell FLAKA.

“Dhe kjo me koronën, frika është e madhe, do të ndikojë në pjesëmarrje në zgjedhje, por revolta është gjithashtu e madhe. Pra, pjesëmarrja do të jetë brenda intervalit normal. Unë mendoj se skenari i vitit 2006 do të përsëritet kur dy parti maqedonase do të jenë në gjendje të formojnë një qeveri pa shantazhe nga partitë shqiptare, sepse kontrolli tjetër është kantonizimi.

Reklame

Ne jemi një, do të shohim se kush do të jetë pala tjetër. Pa deputetët tanë, ne do të binim nën shantazhin e BDI-së, apo të ndonjë partie shqiptare, sepse ato nuk ndryshojnë për sa i përket platformës së Tiranës”, tha Apasiev.