Frustrimi i ulët i maqedonasve në rrjetet sociale pas ndryshimeve kushtetuese në rrjetet sociale (Foto)

57

Kanë mjaftuar ndryshimet kushtetuese që të shpërfaqet frustrimi i ulët i maqedonasve në rrjetet sociale që burimin e kanë tek një status i gazetares maqedonase Emilia Lazarevska shkruan Fakti ditor.ch.

Me këtë rast në debat të zjarrtë janë kyçur shqiptarë e maqedonas që i kanë dhënë një ashpërsi komunikimit të tyre në rrjetet sociale.Me këtë rast ka patur ofendime të ulëta nga të frustruar maqedonas që kanë tejkaluar limitet e gjithçkaje duke shpërfaqur gjuhën e urrejtjes ekstreme ndaj shqiptarëve kur dihet se për çështjen e emrit nuk janë fajtorë shqiptarët për një çështje që maqedonët e kanë me grekët.Ne debat gazetaren maqedone çështë më e keqja e ka mbrojtur edhe një komentuese shqiptare që vetëm ajo e di përse arsyen e kësaj.

Më dramatike është se një komentuese maqedonas ka shkuar shumë larg me gjuhën e urrejtjes duke thënë se shqiptarëve u vjen hakut një Jovan Ilic që vrau pa mëshirë Almirin e vogël 6 vjeç.Për më shumë ndiheni debatin dhe komentet raciste.