Fshati Bojanë gjen zgjidhjen se si tu shërbejë ‘makiato’ dhe ‘ekspresso’ në kohë Koronavirusi

Fshati Bojanë ka siguruar një mini kombi qe u sherben qytetareve ‘Makiato dhe Ekspresso’ ne kohen kur te gjithe jemi ne nje kohe te veshtire te Koronavirusit dhe se gjithë kafenetë dhe restorantet janë të mbyllura kjo mbetet një opsion i mirë dhe shembullor.

Faqja kryesore e fshatit shkruan:

CAFFE KOMBI në rrugët e Bojanës

Exspreso dhe Makiato mobile mund të gjeni në rrugën kryesore të Bojanës.

#CaffeKombi