Funksionarët e BDIsë të gatshëm të dhurojnë krejt rrogën, vetëm mos të ulet rroga e administratorëve

Funksionari i BD-së, Musa Ibraimi ka goditur ish kryeministrin Zoran Zaev i cili sot u soll si kryeministër ku dha masa ekonomike për parandalimin e virusit korona. Zaev tha se të gjithë funksionarët dhe administratorët do të kenë rrogë 14500 denarë gjatë muajit Prill dhe Maj. Pas këtij lajmi nga lideri i LSDM-së Musai ju ka dalë në ndihmë arsimtarëve dhe administratorëve që mos preken pagat e tyre, por le të marrin nga funksionarët e BDI-së, përcjell TS.

“Zoran Zaev kryetar i LSDM -së un per dy muaj resht rrogën time po ta jap për Shtetin vetëm mos përgjysmoni rrogat e administratorëve, besoi se te gjithë funksionarët e BDI -së ndajnë te njejtin mendim, ashtu edhe si kanë filluar te veprojnë disa!” ka shkruar Ibraimi

Ndryshe pas paralajmërimit të Zoran Zaevit se do të ulen pagat për muajin Prill dhe Maj kanë nisur shumë reagime në rrejtët sociale nga arsimtarët dhe administratorët për këtë masë skandaloze të një ish kryeministri i cili sillet si kryeministër. /TS/