Furkan ISM: #RriNshpi, Lexo libra

Këtyre ditëve të krizës së shkaktuar si pasojë e koronavirusit dhe nevojës për qëndrim më të gjatë në shtëpi, këshillë kjo e autoriteteve vendore dhe shëndetësore për përballje më të suksesshme me sëmundjen, Shtëpia Botuese “Furkan ISM” vjen me një ofertë speciale të librave për lexuesit, me zbritje.
Për çdo kërkesë mbi 1.000 denarë, si dhuratë jepet libri në 535 faqe, me kopertinë të fortë: “Jetëshkrimi i të Dërguarit (SalAllahu Alejhi ve Selem)”, ndërsa posta është falas për cilëndo adresë në Maqedoninë e Veriut.

Telefonat për kontakt:

070 367 057
070 367 067

Ose,

Na shkruani në facebook: www.facebook.com/SHBFurkanISM

Dhe në emailin: furkan@furkan.com.mk