Futbollistët shqiptarë të Maqedonisë, nuk e kënduan himnin shtetëror (VIDEO)

4 futbollistë shqiptarë filluan nga minuta e parë ndeshjen me Maqedoninë e Veriut kundër Austrisë.

Enis Bardhi, Ezgjan Alioski, Arijan Ademi dhe Visar Musliu nuk e kënduan himnin gjatë intonimit.

Kjo ka shkaktuar pakënaqësi te tifozët e Maqedonisë së Veriut, derisa kanë reaguar nëpër rrjete sociale.