Gabimet e gazetarëve dhe moderatorëve gjatë vitit 2019 (video)

Kush punon edhe gabon.

Gazetarët ndjekin ngjarje të ndryshme jua sjellin informacionet e fundit informojnë opinionin, por nuk janë të pagabueshëm.

Në vazhdim shikoni disa gafa që kanë bërë gazetarët dhe moderatorët, duke u munduar t’ju informojnë sa më mirë dhe më saktë, raporton TV21./21Media