G.afë e rëndë, francezët ngatërrojnë himnin tonë dhe Shqipëria nuk fillon ndeshjen (VIDEO)

102
#

Një g.afë e rëndë ka ndodhur në nisje të sfidës mes Francës dhe Shqipërisë, dhe “Stade de France”, kur po këndoheshin të dyja h.imnet.

Të parët ishin lojtarët e Shqipërisë që do këndonin h.imnin, por organizatorët vendosën një h.imn komplet tjetër, dhe lojtarët shqiparët u ha.bitën në këtë moment.

Më pas, u këndua h.imni i Francës, por më pas, lojtarët shqiptarë nuk lëvizën nga vendi, teksa nuk pranonin të vazhdonin p.rocedurën duke dh.ënë duart, teksa pr.isnin që të dëgjohej hi.mni i tyre, him.ni i Shqipërisë.
.

Gafa me himnin on Vidnews.