Gashi: Kur isha i vogël kam ra në bunar (video)

Advertisment

As politikanët nuk bëjnë përjashtim nga aksidentet dhe lëndimet që ata kanë pësuar në fëmijërinë e tyre të hershme.

Fragmente të tilla i ka rrëfyer edhe kreu i Alternativës Afrim Gashi duke ndarë me publikun në një emision televiziv aksidentet që ai ka përjetuar si dhe lëndimet e tij.

Reklame

Gashi ka përmendur du nga ngjarjet më të rënda .Dy herë vetura e ka shkelur ndërsa një herë ka rënë në bunar.Këto janë fragmente nga e kaluara e tij si raste apo aksidente para shumë vitesh në fëmijërinë e tij.

Ai thotë se e ka një shenjë nga rrënia në bunar dhe për këtë Gashi shprehet se tallesha me shokët se jam një djal me yll në ballë. /tetovasot/