Gashi: Shpresoj në fushatë pozitive, pa shårje e of endime

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi duke folur për fushatën parazgjedhore shpreson në garë shumë pozitive dhe pa ofendime mes partive politike, duke konkurruar me oferta më të mira e jo pjesë e fushatës të jenë sharjet dhe ofendimet.

“Ne duhet të jemi në një garë pozitive me njëra tjetrën, e jo në garë negative, të shahemi e të ofendohemi kush është më i keq e kush është më i paaftë e i kriminalizuar. Por të flasim kush ka kuadro më të mira”, deklaroi Gashi në emisionin ‘Studio e hapur’ në TV SHENJA.