Gashi thotë se qëllimi i bashkimit nuk është hakmarrja

Kryetari i Alternativës Afrim Gashi dhe kreu i Aleancës pë Shqiptarët Ziadin Sela zyrtarisht nënshkruan marrëveshjen për bashkëpunim ndërpartiak.

“Të nderuar përfaqësuas të mediave. Të nderuar te pranishëm. Më lejoni te falenderoj Ziadin Selën dhe aktivistët e Aleancës per Shqiptarët.

Reklame

Dua t’ju them se viti i kaluar per Alternativën ka qene vit i pikëllimit, pasi humbëm Sead Ajrulin dhe Shaban Zendelin. Ky bashkim shkon për ata.

Bashkimi jonë nuk e ka për qëllim hakmarrjen. Nuk e ka për qëllim vlla vrasjen. Pas 12 prillit ne do të kujdesemi për të gjithë shqiptarët pa marrë parasysh se cilën parti do ta votojnë”, deklaroi Afrim Gashi.