Gazetri Arben Zeqiri hap një pus në Pakistan! (FOTO)

AdvertismentCustom Text

Arben Zeqiri

Falemenderoj Allahun xh.sh. që na mundësoi dhe i lutemi Atij ta bëjë sadaka rrjedhëse për prindërit e mi.

ReklameCustom Text

Zoti tu jep shëndet, ti ruaj nga fatkeqësitë dhe ti shpërblejë me sevape Burhan Seferi dhe shokët e tij nga shoqata Human Relief që realizojnë këto amanete tona me mundin dhe punën e tyre të palodhshme.

Tharpakar, Pakistan

https://www.facebook.com/arben.zeqiri.737/posts/3660614457284758