Geci: VV duhet të thotë Lailahe ilAllah, Amerika resulullah

Advertisment

Aktivisti i LDKsë, Gani Geci ka thënë mbrëmë në emisionin Debat plus se koalicioni ndërmjet VV dhe LDK do të bëhet atëherë kur partia e Albin Kurtit do të thotë “La ilahe Il Allah, Amerika Resulullah”.

Kjo shprehje e Gecit është tallje dhe ofendim për muslimanët pasi ka ndryshuar dëshminë e çdo besimtari musliman.

Reklame

Thuani: La ilahe ilallah Amerika resulu llah 😂Ndoshta bahet koalicioni 😉

Gepostet von BESFORT VIDEO M1 am Freitag, 10. Januar 2020