Genta Ismajli po sjell bashkëpunim me reperin e famshëm botëror, nuk do ta besoni për cilin bëhet fjalë

70
#

Bashkëpunimet mes këngëtarëve shqiptarë dhe atyre ndërkombëtarë janë bërë të shpeshta.

Një prej bashkëpunimeve që do të l.ansohet shumë shpejt në tregun muzikor, është kënga e Genta Ismajlit me reperin turk, Ceza. Mësohet gjithashtu se një pjesë e tekstit të Gentës do të këndohet në gjuhën turke.

Ndërsa, këngëtari turk, Ceza, njihet për shumë hite të sjella në vendlindjen e tij.

Genta Ismajli, tre muaj më parë lansoi projektin e saj të tilluar “Zj.arr”, mirëpo këngëtarja, më shumë se për muzikën, kohëve të fundit është pë.rfolur në media për op.eracionet e shumta pl.astike që ka kr.yer, e që duken qartë edhe në paraqitjet e saj në rrjete sociale.