Georgievski: Pse mos të vendosim qëllim që të bëhemi shteti i parë i lirë nga virusi Korona?

Ish-kryeministri Ljupco Georgievski në në emisionin e sotëm në TV 24 tha se fakti që Maqedonia është një vend i vogël është një avantazh në luftën kundër virusit korona.

“Nëse para krizës të gjithë të rinjtë prisnin të ikin në Londër, Paris … Tani duhet të jemi të lumtur që jetojmë në Maqedoni, jetojmë në qytete të vogla dhe mund të krijojmë kontroll. Ju dëgjoni se ka dyqane boshe sot në Londër, ne nuk e kemi atë problem. Ne dëgjojmë në Milano, Nju Jork plot spitale, nuk e kemi atë.

Tani duhet të kthejmë madhësinë e vendit tonë në avantazh. Pse të mos vendosni një qëllim për të qenë vendi i parë që është i lirë nga virusi i koronës? Unë mendoj se mund ta bëjmë atë me një përpjekje të vogël. Kur flasim për mbylljen e dhjetë ditëve të Maqedonisë”, tha Georgievski.