Gëzim Kelmendi: Gratë duhet të punojnë 4 orë dhe të paguhen për 8 orë

Kandidati për deputet, Gëzim Kelmendi nga partia FJALA, i ftuar në DebatPernime tha se gratë duhet të punojnë me ora të përgjysmuar dhe të paguhen për honorarin e plotë.

Gjithashtu, Kelmendi ka thënë se 6 mujori i dytë i pushimit të lehonisë duhet të paguhet nga shteti.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

“Pjesë e programit tonë pavarësisht a janë të martuara apo jo gratë, është që të punojnë vetëm 4 orë dhe të paguhen për 8 orë.

Ndërsa sa i përket pagesës së pushimit të lehonisë është që 6 muaj të paguhen nga punëdhënësi dhe 6 muaj nga shteti”, ka thënë Kelmendi.