Gëzimi i mërgimtarëve kur u kumtohet fitorja e VV-së në aeroplan (VIDEO)

Rezultatet e zgjedhjeve të fundit edhe pse ende nuk janë zyrtare, një qytetar është kujdesur që të jua kumtojë bashkudhëtarëve të tij në aeroplanin i cili po fluturonte nga Kosova për në Gjermani, Prishtinë – Shtutgart.

Ai jua komenton se Lëvizja vetëvendosje ka fituar zgjedhjet e sotme, duke i uruar bashkudhëtarët e tij për këtë fitore.Ai duartrokitet nga një pjesë e udhëtarëve, të cilët gjatë ditës së sotme kishin votuar në zgjedhjet e përgjithshme dhe të njëjtit pasi kanë votuar sërish kanë fluturuar në drejtim të Gjermanisë.

Për më shumë shikoni videon: