Gjak në këmishën e deputetes së LSDM: Disa deputetë nuk meritojnë të quhen kolegë! (video)

“Ne u ngritëm në përpjekje për të parandaluar zhvillimet e mëtejshme, të cilat nuk duhet të jenë pasqyrë e Parlamentit tonë. Qytetarët presin që ne të punojmë për ligje, politika, masa që do të përmirësojnë jetën tonë.

Qytetarët të mos shikojnë skena të tilla nga Kuvendi, sidomos kur flasim për diçka që nënkupton përmirësim të sistemit të drejtësisë”, theksoi mbrëmë deputetja e LSDM-së, Sanela Skrijelj, e cila ishte e pranishme në seancën e Komisionit për Çështje Evropiane, ku ndodhi incidenti mes kryetarit të komisionit parlamentar për çështje evropiane, deputetit të BDI-së, Arbër Ademi dhe deputetëve të opozitës VMRO-DPMNE dhe Aleancës së Shqiptarëve.

Pas deklaratës, deputetja tregoi se i kishte gjak në mëngë, nga ngjarja e rëndë dhe sherrit në sallën e parlamentit.

“Deputetët e VMRO-DPMNE-së, pas shkeljes njëditore të Rregullores, e kanë sulmuar presidentin Ademi dhe e kanë sulmuar me sharje, vulgaritete dhe kontakt fizik. E keqja ka emër, mbiemër dhe fytyrë, dhe fatkeqësisht janë pjesë e njerëzve të opozitës që nuk meritojnë më të quhen kolegë!”, ka shkruar Skrijelj më herët në rrjetet sociale.