Gjakovari që e ndez traktorin me telekomand (video)

Advertisment

Emisioni n’Kosovë show këtë javë kishte mysafir Fitim Deliun nga fshati Zhabel i Gjakovës..
Fitimi njihet për traktorin e tij të cilin e ka bërë që të ndezët me telekomand.
Ai thotë se në një moshë shumë të vogël prej kur ishte 10 vjeç ka filluar të punoj me traktor.

Përmes telekomandës ai e ndez traktorin, i jep gaz dhe e ndal.

Reklame

Ai thotë se kjo punë ka qenë e kushtueshme por pasi e ka bërë me dëshirë thotë që nuk ja vlenë të cekët.

Fitimi thotë se nuk e ndron traktorin edhe me Lamborghini.

Për më shumë shikojeni videon më poshtë: