Gjashtë të vd ekur dhe 128 raste të reja në Maqedoni

Ministria e shëndetësisë informon se në 24 orët e kaluara se nga 1 025 testime janë regjistruar 128 raste të reja me Covid 19.

Në Shkup 52, Tetovë 6, Kumanovë 6, Shtip 29, Prilep 2 , Manastir 2, Kavadarë 10, Gostivarë 13, Koçan 1, Makedonski Brod 3, Vinicë 2 , Sveti Nikollë 1.

Instituti i Shëndetit publik sot ka regjistruar 137 pacientë të shëruar: Shkup 108, Tetovë 11, Kumanovë 2, Prilep 1, Veles 1, Manastir 3 , Gostivar 2, Koçan 2 , Kërçovë 2,. Resnje 5.

Gjashtë persona vdiqën, katër pacientë nga Shkupi (82, 48, 82 dhe 60 vjeç), një pacient nga Kërçova (52 vjeç) dhe një pacient nga Struga (75 vjeç). Të gjithë pacientët vdiqën në spital