Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoni ka 19 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë bëri të ditur se nga 355 testime, 19 raste kanë rezultuar pozitive.

Sipas vendbanimeve nga Shkupi janë, 3, Kumanova 8, Prilepi 2, Struga 2, Velesi 2, Gotivari 1 dhe Vinica 1.

Me këtë numri i të i rasteve aktive në Maqedoni të Veriut është 825.