Gjendet e vd ekur në lum një vajzë 10 vjeçare

Një tragjedi e rëndë ka ndodhur në komunën e Çashkës. Kryetari i kësaj komune Goran Stojanovski ka bërë të ditur se një vajzë 10 vjeçare ishte zhdukur dje, por e njejta është gjetur mëngjesin e sotëm e vd ekur në lumin “Mala Reka”.

Vajza quhet Eshurime Beqirova dhe sot është gjetur e vd ekur në lum rreth orës 09. Vogëlushen dje e kanë kërkuar gjatë gjithë ditës dhe mbrëmjes por nuk kanë arritur ta gjejnë.

Reklame

“Pas zhdukjes së djeshme në fshatin Banjicë, 10 vjeçarja Eshurime Beqirova në ujërat e turbullta të Mala Rekës dhe pas kërkesës së djeshme, mëngjesin e sotëm është gjetur poshtë fshatit.
Një humbje e madhe për banorët e komunës së Çashkës, shkollës Todor Janev në fshatin Çashkë, familjen Beqirov dhe gjithë ne. Ngushëllime familjes”, ka shkruar kryetari i komunës Stojanovski.