Gjendet k.okainë te një polic nga Gostivari

38
#

Një zyrtar policor është në mesin e 10 të arr.estuarve pardje për posedim dr.oge.

Në aksionin policor në Strugë janë arr.estuar shtatë persona për posedim të mar.ihuanës, ndërsa në Gostivar janë arr.estuar dy persona për posedim të ko.kainës, ku një prej tyre ka qenë polic por jashtë orarit të punës, njofton Telegrafi Maqedoni.

Nga MPB thonë se do të ngritet procedurë ndaj të punësuarit të tij dhe se pas dokumentimit të rastit do të ngritet kallëzim p.enal.